Diensten van Heykon

Planvorming

Samen met de opdrachtgever legt heykon alle puzzelstukjes in elkaar en kunt u rekenen op een heldere visie en een uitvoerbaar plan.

Bouwmanagement

Heykon beschikt over een groot netwerk en veel expertise binnen de bouw. Onze focus zijn uw bouwplannen en die realiseren we graag.

Advies

Op ons advies kunt u rekenen. Het betekent een bouwkundig verhaal maar ook een verhaal dat rekening houdt met alle betrokken partijen en belangen.

Planvorming

Een plan is de eerste stap in het bouwproces, heykon ontwikkelt deze graag voor u. Met ons netwerk en ervaring in de bouw heeft u met heykon slechts één aanspreekpunt. Wij verzorgen de gehele uitwerking, budgettering en de voorbereiding en nemen u mee van het begin tot eind. Omdat u slechts één aanspreekpunt heeft in heykon en wij alle benodigde partijen opzoeken en verwerken in het plan bespaard u geld, tijd en middelen.

Lees verder

Bouwmanagement

Nadat er een uitvoerbaar en helder plan op tafel ligt gaan wij aan de slag met het organiseren van het bouwproces. Daar komen verschillende partijen bij kijken zoals een aannemer, installateur en een architect. Al deze partijen zijn noodzakelijk om de bouwplannen te realiseren maar het maakt het management zeer complex. Wij kennen de markt we door en door, hebben zelf een bouwtechnische kern en hebben het doel continu in het vizier, omdat we weten wat er weegt en speelt.

Lees verder

Advies

Bij veel bouwprojecten duiken de meest onverwachte problemen op over gestegen kosten, uitgestelde leveringen of het vinden van de juiste aannemer. bij deze vraagstukken heeft u behoefte aan een meer onafhankelijke partij die van bovenaf uw bouwvraagstukken bekijkt. Omdat heykon binnen de heykon-groep kennis heeft van alle aspecten in de bouw, komen wij tot verrassende oplossingen. Ons advies is meer dan alleen een bouwkundig verhaal over duurzaamheid of bouwtechniek maar wij weten vlot onze weg te vinden tussen alle betrokken partijen.

Lees verder