Als ingenieurs- en adviesbureau werken we vaak voor de zakelijke markt en de (semi-)overheid. Maar ook in de particuliere sector zijn we actief. In april 2018 benaderde een opdrachtgever ons voor een mooi renovatieproject.

Wensen visualiseren

De eigenaar van de woning in Vlissingen was geruime tijd op zoek naar een architect die zijn wensen visueel kon maken. Van ruim ogende kamers met goede zichtlijnen tot een mooi uitzicht in de slaapkamer; de woning moest ruim opgezet worden. Aan ons de taak om een match te zoeken tussen deze wensen en de juiste architectuur. En dat is gelukt: de eerste schetsen van de woning vielen direct in de smaak. Onze tekenaar werkte de schetsen uit in bouwtechnische tekeningen en 3D-visualisaties, waarbij zelfs de inrichting werd afgestemd op de wensen van de klant. Op deze manier kreeg de familie een goed beeld van hun woning na de renovatie. Het project kon starten!

Begeleiding aanvraag- en offerteproces

Heykon begeleidde vervolgens het aanvraag- en offerteproces. We maakten een definitief ontwerp en vroegen de benodigde vergunningen aan bij de gemeente. Ondertussen gingen we samen met de klant op zoek naar een geschikte aannemer. Op dit moment is aannemersbedrijf Mesu druk bezig met de uitvoering van de renovatie. Naar verwachting leveren zij dit project in het voorjaar van 2019 op.