TOEKOMSTBESTENDIG VASTGOED REALISEREN

PLANVORMING

Aan bouwen en verbouwen liggen altijd plannen ten grondslag. Creatieve ideeën en enthousiaste ingevingen zijn immers het begin.

PROJECTEN

De Fazantenhof in de wijk Veersche Poort in Middelburg, een project van Heykon.

Aan bouwen en verbouwen liggen plannen ten grondslag. Creatieve ideeën en enthousiaste ingevingen zijn het begin. Uw plannen worden met onze betrokkenheid realiteit. Tijdens het proces van plan tot project heeft u als aanspreekpunt steeds dezelfde projectleider. Uw plan is ons maatwerk. Samen bouwen we aan toekomst.

ACTUEEL

Project van Heykon: strandresidentie Cadzand-Bad.
24 januari 2019 in Algemeen

Projectmanagement voor Strandresidentie en Strandhotel Cadzand-Bad afgerond

Aan één van de mooiste stranden van Nederland, pal naast restaurant Pure C, realiseerde Compagnie Het Zoute BV in 2018 de Strandresidentie en het Strandhotel Cadzand-Bad. Met 62 appartementen, een... Lees meer
6 oktober 2017 in Advies, Algemeen, Bouwmanagement

Projectmanagement voor Residentie de Schelde, Cadzand-Bad

Op de plaats van Hotel de Schelde, 30 meter van strand, duinen en jachthaven, zal een nieuw hotel met appartementen in Normandische stijl worden gerealiseerd. Wij verzorgen het projectmanagement en zijn verantwoordelijk voor planning, voorbereiding, uitvoering en het beheersen van financiële risico’s.

Lees meer
20 maart 2017 in Advies, Algemeen, Bouwmanagement

Advies en projectmanagement bij complex nieuwbouwproject

Er verrijst een nieuwe toeristische verblijfslocatie aan de boulevard van Cadzand-Bad. Voor Compagnie Het Zoute uit België is de bouw van Strandresidentie en -hotel Cadzand Bad het eerste grote project in Nederland. Het advies en de begeleiding door Heykon is voor hen daarom onontbeerlijk.

Lees meer