Missie & Visie

Onze missie

Wij willen onze klanten ontzorgen in de realisatie van vastgoedprojecten. Met oog voor duurzaamheidsprestaties en beheersbare onderhoudskosten tijdens de levensduur van het gebouw.

Onze visie

Heykon is een ingenieurs- en adviesbureau uit Goes. Wij kennen de wensen en belangen onze klanten. Met behulp van onze kennis, ervaring en relaties met samenwerkingspartners onderscheiden wij ons. Wij streven naar een persoonlijke relatie met onze klanten waarin wij verwachtingen managen, open en transparant communiceren en de eindgebruiker van het vastgoedproject centraal stellen.

Expertise

Alle fasen in de bouw zijn voor ons bekend terrein. We werken in een verbindend, multi-disciplinair team. De lijnen zijn kort.

Door onze jarenlange ervaring beschikken we over een ruim netwerk. Voor specifieke vraagstukken of trajecten kunnen we extra kennis inzetten: onderzoek, afstemming, (voor)ontwerp, technisch advies (aankoop van bouwgrond, een bedrijfspand), praktisch advies (nieuwbouw, verbouwing, uitbreiding of integratie) en kwaliteitscontroles tijdens en na realisatie en voltooiing. En we schakelen snel en efficiënt.

Daarmee voorkomen we risico’s en clashes. Wij anticiperen op knooppunten. Ons probleemoplossend vermogen is groot. Beslissingen zijn doorgrond. We zijn ons voortdurend bewust van de rollen en belangen van alle partijen. Kennen de informatiebehoefte van u, als klant. En zoeken met alle betrokkenen naar oplossingen om geld, tijd en kwaliteit te waarborgen.

Onze afwegingen zijn zorgvuldig. Voortdurend streven wij naar draagvlak en kwaliteit. Deze kwaliteit vindt u terug in het gebruik van duurzame materialen en grondstoffen. In ons creatieve en bevlogen team. In onze diensten. En in ons contact met u.
Want wij denken actief met u mee. Uw ambities willen wij waarmaken. Wij zijn deskundig, betrouwbaar, betrokken. Bovendien leveren we maatwerk. Vanuit een gezamenlijk enthousiasme voegen we waarde toe aan de ruimtelijke en maatschappelijke omgeving.