Welkom bij Matahome

Uw droom verdient een persoonlijke benadering. Daarom focust Matahome naast een passend product ook op een passend verhaal. Bouwen is niet alleen een proces, het is ook een beleving want thuiskomen doe je maar op één plek en met die beleving gaan wij verantwoord om. Door aandacht voor duurzaamheid, kwaliteit en budget zijn onze bouwprojecten innovatief en verantwoord.

Naar de website van Matahome

"We zijn bij Matahome terecht gekomen omdat ik een aanbouw wilde aan mijn huis. Alles top geregeld van ontwerp en vergunningaanvraag liep gesmeerd. Ik heb alleen maar aangegeven wat ik wilde en de rest werd geregeld van aanvraag van vergunning tot aan de bouw. Mooie aanbouw voor een nette prijs en snel opgeleverd met duurzame materialen."

Trots resultaat Matahome
Heykon groep
Naar de website van Matahome

Bouwen in hout

Wij begrijpen ook dat het bouwproces een spannende reis is. Daarom nemen wij u alle zorgen uit handen. Van het regelen van de benodigde vergunningen tot de coördinatie van het bouwproces, wij zorgen voor alles. U kunt zich ontspannen en genieten van de reis naar uw nieuwe thuis! Bij Matahome willen wij uw huis bouwen waar u met trots naar kunt kijken. Wij zijn gepassioneerd om uw dromen werkelijkheid te maken en een thuis te creëren dat uw persoonlijkheid weerspiegelt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw droomhuis kunnen realiseren.

Maatwerk

Matahome werkt namelijk graag aan creatieve projecten waarbij eerst gekeken wordt naar een ontwerp. Een complex project met zware constructies en lange overhevelingen zijn onmogelijk uit te voeren met beton of steen omdat die materialen te zwaar zijn. Hout is echter een veel lichter en sterker. Daardoor heeft u veel meer vrijheid in het ontwerp. Met die vrijheid gaan wij graag met u aan de slag om uw persoonlijk passend prefab op een creatieve wijze te realiseren!

Cross laminated timber

De bouwsector heeft de afgelopen jaren een innovatieve ontwikkeling doorgemaakt met de opkomst van Cross Laminated Timber (CLT), ook wel bekend als kruislaaghout. CLT is sterk en duurzaam en daarmee hét alternatief voor de traditionele beton- en staalbouw.

Conceptbouw

Persoonlijk passend prefab, dat kan ook met bewezen bouwoplossingen. Sinds 2019 werkt Matahome aan creatieve projecten en bijzondere objecten. Maar Matahome bouwt ook prefab concepten. Dit zijn volledige prefab modelwoningen die al zijn ontworpen, technisch getekend en klaar voor productie en plaatsing. Zo heeft u snel en voordelig een betrouwbare oplossing voor uw bouwwens.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij het bouwen van huizen en gebouwen. Een bouwmethode die steeds meer aandacht krijgt vanwege zijn milieuvriendelijke eigenschappen is houtbouw.