Heykon

Voor ons heeft de bouw geen geheimen. Al jaren realiseren we toekomstbestendige vastgoedprojecten. Voor de particuliere, (semi-)overheid en zakelijke markt.

We zijn een dynamisch en snelgroeiend onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau. Vanaf het eerste contact – vragen, ideeën, schetsontwerpen – tot en met de oplevering begeleiden we het bouwproces. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alleen specifieke fasen binnen dit geheel: advies, planvorming, ontwerp en bouwmanagement.

We geloven in samenwerking, het delen van kennis en partnerschap. Samen met u gaan we met alle betrokken partijen om de tafel zitten en brengen alle wensen en mogelijkheden in kaart. Tijdens de bouw is één van onze projectleiders uw vaste aanspreekpunt. Met alle betrokken partijen voeren we regelmatig overleg.

In onze sector – bedrijfsmatig- en maatschappelijk vastgoed – zijn de opdrachten eenmalig. En iedere keer uniek. Complexe vraagstukken, vanwege de verschillende elementen, belangen en spanningsvelden. We hanteren weliswaar checklisten voor alle stappen en procedures, maar het daagt ons telkens uit tot inventiviteit en creativiteit. Omdat de spelers anderen zijn. Bouwen aan de toekomst doe je niet alleen; het is een samenspel van meerdere partijen.