Aan één van de mooiste stranden van Nederland, pal naast restaurant Pure C, realiseerde Compagnie Het Zoute BV in 2018 de Strandresidentie en het Strandhotel Cadzand-Bad. Met 62 appartementen, een vernieuwd hotel en een ondergrondse parkeergarage is Cadzand-Bad een eyecatcher rijker.

Projectmanagement vanaf ontwerpfase

Heykon was tijdens dit project verantwoordelijk voor het volledige projectmanagement. We begeleidden het complete proces: van de aansturing in de ontwerpfase en de voorbereiding tot de aanvraag van de omgevingsvergunning en de aanbesteding.

Strandhotel en restaurant Pure C

Gedurende het project werkten we samen met twee verschillende klanten. Naast Compagnie Het Zoute waren het Strandhotel en het naastgelegen sterrenrestaurant van Sergio Herman, Pure C, mede-opdrachtgever. Deze mede-opdrachtgevers voerden de afbouw van het hotel uit met hun eigen aannemers en installateurs. Om alles in goede banen te leiden, vond daarom veelvuldig overleg plaats met alle betrokken partijen. Zo stemden we de werkzaamheden naadloos op elkaar af.

Oplevering

In december 2018 zijn de laatste appartementen opgeleverd. Het nieuwe gedeelte van het Strandhotel is al enkele maanden in gebruik. Het oorspronkelijke Strandhotel wordt momenteel nog gerenoveerd. Mede dankzij onze expertise en ervaring is dit complexe, grootschalige project succesvol verlopen. Een project om trots op te zijn!