Opdrachtgever
Fraanje

Locatie
Terneuzen

Periode
2024 – 2025

Projectbegeleiders
Ruben Tack

Projectomschrijving

Langs de statige Rooseveltlaan in Terneuzen krijgt binnenkort het stadslandschap een nieuw gezicht met de opkomst van vijf indrukwekkende appartementencomplexen. De verkoop van deze woningen is momenteel in volle gang, een mijlpaal waar wij als bouwpartner bijzonder trots op zijn. Met vakmanschap heeft Heykon de visie van de architect vertaald naar gedetailleerde werktekeningen en uitnodigende verkooptekeningen. Dit project, waarbij we nauw samenwerken met Fraanje en andere vooraanstaande bouwpartners, belooft een functionele en moderne woningencomplex te worden.

Onze verantwoordelijkheid binnen dit project omvat zowel de technische bouwtekeningen als de esthetisch aansprekende verkooptekeningen. Maar wat onderscheidt onze tekeningen van die van de architect?

De architect draagt een inspirerende visie uit, welke nauwlettend wordt besproken en geëvalueerd met de opdrachtgever. Echter, de vertaalslag naar een uitvoerbaar ontwerp vergt meer dan louter creativiteit. Het vereist kennis van bouwtechnische aspecten en praktische uitvoerbaarheid. Dit is waar Heykon in uitblinkt. Met een scherp oog voor detail en een grondig begrip van het bouwproject, weten wij hoe het conceptuele ontwerp tot leven kan worden gebracht. Onze bouwtekeningen vormen hierbij de solide basis waarop het project kan bouwen.

Hoe staat het met de vergunningen?

In nauw overleg met zowel de architect als de opdrachtgever worden de bouwtekeningen verfijnd tot een definitief ontwerp dat voldoet aan alle wettelijke eisen en richtlijnen. Zodra dit ontwerp is voltooid, wordt het zorgvuldig ingediend bij de gemeente, waar wij geduldig wachten op de benodigde vergunningen alvorens de volgende stappen te kunnen zetten.

Wanneer gaat de daadwerkelijke bouw van start?

Maar afwachten doen we zeker niet, we blijven actief betrokken op het project.Terwijl het vergunningsproces in gang is gezet, zetten we onze creatieve geest aan het werk om verkoopontwerpen te creëren die potentiële kopers weten te overtuigen. Hierbij denken we niet alleen na over de praktische indeling en het comfort van de woningen, maar ook over de esthetische aspecten die de toekomstige bewoners zullen aanspreken. Met deze gedetailleerde plannen en aansprekende sfeerimpressies gaat de makelaar aan de slag om de woningen aan de man te brengen. Zodra alle verkooptransacties zijn afgerond en de vergunningen officieel zijn verleend, kunnen we eindelijk de eerste schop in de grond zetten en beginnen aan de daadwerkelijke bouw van dit ambitieuze project.

Met de voltooiing van dit project aan de Rooseveltlaan in Terneuzen, zetten we niet alleen stenen, maar ook een nieuwe standaard neer. We kijken ernaar uit om deze woningen niet alleen te realiseren, maar ook om ze te zien gedijen als waardevolle toevoegingen aan de stad.