Opdrachtgever
Marsaki

Locatie
Pablo Picasso plein, Vlissingen

Periode
2010-2011

Directievoerder
Herman Heijboer

Projectomschrijving

Welkom bij De Combinatie, het gebouw waarin nu verschillende basisscholen hun onderkomen vinden aan het Pablo Picasso plein in Vlissingen. Voor dit pand was Heykon betrokken op het directievoering en organisatie. Tussen alle verschillende partijen die betrokken waren bij de realisatie van dit project was Heykon steeds de verbindende factor. Deze rol betekent dat we vanuit een overview-perspectief constant reflecteren op de gebruikerseisen en daarop bijsturen.

Directievoering en facilitair management is een belangrijke dienst die Heykon levert. Het stelt de opdrachtgever in staat om bouwtechnisch onderbouwd de juiste afwegingen te maken. Omdat de meeste uitvoerende partijen alleen zijn gefocust op een deelproject zoals de installaties, fundering, constructie, kozijnen, energie… is het belangrijk om al deze zaken bij elkaar te brengen en daar ligt de toegevoegde waarde van Heykon!

Het ontwerp is van de hand van Marlies Rohmer, alle informatie over haar ontwerp is te vinden op de website van Rohmer.

Het project is inmiddels afgerond en geld als één van onze eerste grote projecten. Nog steeds zijn we trots op het resultaat en we staan klaar om projecten zoals deze voor nieuwe opdrachtgevers te doen.